.:: Kumpul Kawan ::.

Masa berlalu..

MHI
kebahagiaan kami

Monday, December 31, 2012

..feel weird..

Assalamu'alaikum.. 

entah apa tak kena pagi ni, lain macam sangat badan ni.

sedia maklum, memang dah sampai masa untuk ABC, tapi tak sampai-sampai lagi. perut rasa berombak-ombak banyak angin, tapi takleh nak sendawa. tersekat je rasa. tekak pun sama buat hal, asyik rasa loya nak termuntah.

dah la keje memang tengah banyak hari ni, esok pun kena standby keje dah nama pun support team, standby 24/7. badan pulak buat hal, memang saje la kan..

err..ni pun dah gatal-gatal pegi test, tapi -ve. 

harini dah 31hb, tapi keputusan nak terima offer  PPPT belum decide lagi. ada lagi 23 hari je masa yang tinggal. nak buat keputusan, kena depend kepada beberapa keputusan/perkara yang diluar kuasa diri sendiri. nak consider pendapat family members lagi yang ada bermacam-macam argument walaupun hakikatnya mereka gembira dengan offer tu. kalau nak terima, kena hantar notis 2 bulan. makin lewat hantar notis letak jawatan, nanti tak pasal-pasal kena bayar gaji 2 bulan.

pagi ni belum breakfast, just minum je. keje banyak belum selesai, sempat ke nak siap sebelum 2hb ni? 

jiwa bercelaru, huhu. 

2 comments:

  1. Salam..saya doakan agar segala urusan iza di permudahkan allah SWT..aminnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam..
      terima kasih byk2 airis aries..ameen..
      :)

      Delete

terima kasih yer..sudi bagi komen.. :) i'm really appreciate it..