.:: Kumpul Kawan ::.

Masa berlalu..

MHI
kebahagiaan kami

Friday, February 17, 2012

..ragam haziq iman..

Assalamu'alaikum..

saya ni boleh dikatakan takde checmistry dengan kamera. jarang sangat nak ambil gambar kalau kemana-mana. kadang-kadang teringin juga nak ambik gambar , tapi segan pulak kat orang sekeliling. bila ntah nak hilang rasa segan tu. tu yang blog suram je kot. cuma penuh dengan kata-kata je.

ni gelagat haziq iman semasa kami ke summit usj baru ni. makchu dia nak guna baucer buku yang rm200 tu, so beraraklah kami ke kedai buku popular. orang lain yang nak beli buku, tapi haziq iman yang lebih-lebih.


pantang suruh senyum, cepat je dia. tapi mata ntah pandang kemana.

mengemas buku. habis berterabur buku dibuatnya.

"makchu, nak buku ni"

pandang kat ummi sebab ummi dah bebel-bebel dia jatuhkan buku.

lepas kena bebel, peluk makchu dia. konon mintak belas kasihan la tu.

budak manja =)


3 comments:

  1. tomeinyaaa haziq....hwarghh auntie lama tk tgk haziq, dah besar panjang, dah pandai jalan...cepatnya masa berlalu......:) meow ada lagi tak? :)

    ReplyDelete
  2. alalala comeynyee dia kak! hehee. haip! pgi kedai xpakai kasut eh! eheheh

    ReplyDelete
  3. kak mieja,
    tu la kak..kejap je..dah besar pun dia..akal pun macam-macam..
    hehe, meoww tak dpt permission ayahnya lagi..main kejar2 meow kat sekitar apartment je..tp sekali dapat meow, peluk taknak lepas..


    ella..
    my mistake..hehe..akak hilangkan kasut dia masa pi beli barang kat mydin..dia tidur, akak bukak kasut dia, letak kat lantai..lupa nak amik..lps 10 minit baru teringat, tp bila pi cari kat tmpat akak tinggalkan tu, kasut dah takde..huhu..sian dia, kena berkaki ayam kejap..nak dukung lama2 tak larat..

    ReplyDelete

terima kasih yer..sudi bagi komen.. :) i'm really appreciate it..