.:: Kumpul Kawan ::.

Masa berlalu..

MHI
kebahagiaan kami

Thursday, August 18, 2011

..haziq iman yang HOT..

Assalamua'laikum.

saya nak mengaku hot blogger, rasa macam tak layak je. jadi, kita nobatkan haziq iman la yang HOT. tambah-tambah blog ni memang dah banyak cerita pasal budak kecik ni je.

t-shirt ni dah lama dapat. masa hari dayu bagitahu t-shirt dah mula edar, hari tu juga saya terima parcel. hehe, dah keje kat pos malaysia kan. kalau sampai lambat, maunya bising kat pejabat ni.

tapi baru semalam berkesempatan nak pakaikan kat haziq iman. cuma, ummi dia ni dah tersilap ukur badan anak kot. t-shirt ni kecik dengan dia. ngam-ngam je. konon nak pakai buat beraya, tapi tak sampai hasrat la nampak gayanya.

haziq iman nampak suka dengan baju ni. mungkin sebab sebelum ni dia tak pernah pakai baju warna hitam. jadi sesekali bila pakai baju warna lain, feelingnya lain.

jom layan haziq iman & t-shirt My Mommy is a HOT BLOGGER MOM.


abaikan jambul haziq iman yang berserabut tu. biasalah dia, kalau main ngan ummi & ayah, tak sah kalau tak berguling satu tilam tu.

"tengoklah gigi saya. cantik tak?"
sebatang tumbuh masa umur 6 bulan setengah. lagi sebatang masa umur 8 bulan. tapi sekarang, gigi tu dah macam sama besar je.



gaya manja. suka buat camni terutama kalau main dengan ayahnya.

"hye, my name is Haziq!"

6 comments:

  1. waaaah..akak..cantik la..mana tempah ni...hencem haziq iman dgn jambul nyer tu...hihihi..husna nk ngorat leh..kekeke..:P

    ReplyDelete
  2. alalalalala somelnya haziq...i plak,baju tu pun cam ngam2 gak kat Mareesa..huhuhu,tang nak masuk baju kemain susah.. :)

    ReplyDelete
  3. catik ingatkan nak tunjuk ekor kura2 tue..rupanya nak tunjuk nama selamat berpuasa n selamat menyambut lebaran yer...

    ReplyDelete
  4. dayah..tshirt tu tempah khas..ada blogger yg hadle, pastu akak order la sekali..hehe..hot blogger mom la sgt kan akak ni.. :p

    mrs nageb..tu la..rasanya aritu dah amik saiz yg 18mth punya..bajet cam besar la..boleh pakai lama..sekali ngam2 je..hehe, sama la..sangkut kat kepala jugak ni..

    ana..
    ekor kura2 tu dah lama plan nak cukur..tp tak cukur2..sayang plak rasa..anyway, slmt berpuasa jugak utk ana sekeluarga.. ;)

    ReplyDelete
  5. hihi..mmg hot pon..org jrg dh belek blog ni..dok layan mek jer..huhu

    ReplyDelete
  6. baru skrg dpt tgk haziq yg besar :)
    mcm muka iza la..

    ReplyDelete

terima kasih yer..sudi bagi komen.. :) i'm really appreciate it..