.:: Kumpul Kawan ::.

Masa berlalu..

MHI
kebahagiaan kami

Monday, April 4, 2011

~Weekend yang best:)


salam.

nak cerita panjang tapi ada keje nak kena siapkan cepat-cepat. apapun, saya & hubby sangat enjoy weekend baru ni. ada perasaan cam ala-ala 'honeymoon gitu'. dah lama tak keluar berdua macam ni. walhal dalam hati, tiap saat duk fikir pasal haziq iman yang paksa rela kena tinggal dengan pengasuh.

ok, nanti sambung ek.

1 comment:

  1. kena tutup juga, sebab rmai yg terguris dengan ayat2 dlm blog sy. lgpun, ini perjanjian antara sy dengan peminat di fanpage. Xpe, ilmu tu ada dimana2. Siapalah saya ini. Carilah org yg lebih baik untuk menyampaikan ilmu.

    ReplyDelete

terima kasih yer..sudi bagi komen.. :) i'm really appreciate it..