.:: Kumpul Kawan ::.

Masa berlalu..

MHI
kebahagiaan kami

Tuesday, October 5, 2010

~Dulu selalu dengar cerita orang, tapi sekarang saya pulak yang terkena

haa..pasal apa ni agak-agaknya?


hehe..
takde pape sangat pun. ni cerita tentang shopping online je.
sebelum ni, selalu saya terbaca pasal mummy-to-be or mummies yang syok shopping secara online. masuk web itu, masuk web ini. dan sekarang, saya pun dah 'tersangkut' jugak.

web pertama yang bertuah tu, kat OnebabyWorld. ni beli set breastpump. masa tu tengah ada promosi kat sini.
kedua, kat EnjoyBreastFeed. yang pulak, beli nursing bra & breast pad. harga pun boleh tahan. baru dua kali beli online, kira ok la kan? :)

ini pun, sebelum beli, dah banyak web saya duk usha. bandingkan harga. bandingkan macam-macam perkara. so far, memang saya berpuas hati dengan servis yang diberikan. 


hai, dah ada anak nanti taktau la macam mana. agaknya tiap-tiap hari duk usha nak beli barang untuk anak. geleng kepala je la hubby nanti. hehe.


saya --> sekarang tengah duk survey nak beli nursing tshirt muslimah pulak. tapi setakat ni, tempat paling murah dapat harga rm40. tu pun kat mydin mall so takyah la shopping online. terus je serbu mydin mall. design pun lebih kurang je.

4 comments:

  1. nnt beli lah pulak CD yer...:)

    ReplyDelete
  2. insyaAllah kak ina..
    cd dah masuk dlm waiting list..cuma nak tggu baby besar sikit.. :D dlm 3-4 bulan gitu..

    ReplyDelete
  3. p gi beli baju preggy kat bundle. hahahah. sebab nak kene ada bnyk baju preggy pada masa yang singkat dan guna plak.. sekejap jek. Tp insyaAllah next time preggy bley pakai lagi. Murah, cantik, ada yang branded, selesa.. memang berbaloi-baloi :D

    ReplyDelete
  4. P..
    iza tak beli sehelai pun bju preggy..main hentam pakai baju kurung, jubah & jubah seluar yg ada 2 je smpai skrg..hehe..
    smpai ma iza kata iza kedekut.. tp nursing tshirt mmg kena beli la rasanya pasni..sbb leh pakai tiap masa.. ;)

    ReplyDelete

terima kasih yer..sudi bagi komen.. :) i'm really appreciate it..