.:: Kumpul Kawan ::.

Masa berlalu..

MHI
kebahagiaan kami

Wednesday, August 11, 2010

~Parah..parah..

checkup 2 bulan lepas dapat 11.2


checkup bulan lepas, nurse amik 2 kali.
first dapat 10.6
second dapat 10.1


checkup bulan ni..amik 2 kali jugak.
first dapat 9.6
secondly dapat 9.1


laa...
pasal apa makin lama makin menurun ni?!
nurse dah bebel-bebel. tapi mak buyung nampak relaks je. hehe.
takpe, takpe. pasni kita pulun la pape yang boleh naikkan semula benda alah ni.

alahai la hb.


+ update:
dua jam lepas balik dari klinik, dapat sms dari MOH (ministry of health).
bagitahu pasal next checkup bulan depan. wahh, canggih ek klinik komuniti sekarang, siap buat reminder lagi.

bahu terasa sangat la sengal sebab tadi kena cucuk kali kedua untuk kancing gigi. yang kcucuk ali pertama dulu, takdelah terasa sangat. ini, angkat tangan sikit pun, terasa sampai ke bahu. nak demam pun ada ni. isk, tapi jangan la demam ek..


saya --> kena cubit ngan hubby sebab degil takmau makan kerang. huhu, sampai hati tau.

3 comments:

  1. salam..
    awk jgn degil...byk mamam kerang, sayur bayam, hati tuk tambah darah...
    nanti beranak byk pakai darah tau

    kalu minum air siram xkan berhasil ehhehe
    TC

    ReplyDelete
  2. A'ahh mama....banyakkan makan hati lembu....darah byk nak pakai (sorry ayat poyo kak meija):):) nak bf baby lagi....hikhikhikhik....

    ReplyDelete
  3. mama sara..
    baekklah mama sara..saya akan berusaha.. (ala-ala janji nobita ngan mama dia,hehe) :D

    kak meija..
    insyaAllah..insaf dah ni..dah 3 bulan berturut2 asyik turun je hb ni..

    ReplyDelete

terima kasih yer..sudi bagi komen.. :) i'm really appreciate it..