.:: Kumpul Kawan ::.

Masa berlalu..

MHI
kebahagiaan kami

Tuesday, August 24, 2010

~Dia buat saya menangis..

saya akui, saya jenis keras hati. susah nak keluarkan air mata. susah nak nangis.

tapi..
yang satu ni memang saya tak boleh nak tahan. kalau ingatan saya berkisar tentang dia, automatik mata saya akan berair dan sangat susah nak hentikan. sebak yang tak mampu di sekat-sekat.

tambah-tambah kalau saya rinnnndu sangat-sangat kat dia. kalau rindu sangat, i'll never call her. never. ever. sebab kalau call, mesti takleh nak cakap. sibuk nak layan air mata. suara pun tak terkeluar.

kalau dia marah pape pun kat saya, saya sanggup dengar dia berleter. masa kecik-kecik dulu, sibuk nak tutup telinga. tapi sekarang, suara dia macam suatu penawar. cakap la lagi. bebel la lagi. saya suka. saya akan tadah telinga.

hmm..
takleh nak menulis dah. mata dah berair ni. sebak.
tahan. tahan. malu la, kat opis ni.

can't imagine if one day, Allah ambil balik nikmat terbesar dalam hidup saya ni. semoga dia terus dipanjangkan umur, dikurniakan kesihatan yang baik. dan dapat terus melayan kerenah saya yang penuh kelemahan ni.


ma,
even anak ma ni sangat-sangat nakal & degil, but i do love u so much!
u're my soul, my strenght.
u're everything to me.

2 comments:

  1. ye betul. sayang mak. lagi2 kite pun da nak jadi mak. InsyaAllah.. baru tau erti pengorbanan seorang ibu. tu yang kita tau.. yang kita tatau.. lagi la... sob.. sob..

    ReplyDelete
  2. huhu..tu la..semenjak nak jd mak ni, makin touching bila igt kat bonda nan satu ni..bila dihitung2, byknya dosa ngan dia..

    ReplyDelete

terima kasih yer..sudi bagi komen.. :) i'm really appreciate it..