.:: Kumpul Kawan ::.

Masa berlalu..

MHI
kebahagiaan kami

Monday, August 30, 2010

~Blog*spot saya kena virus ke?huhu..

kenapa tiap kali saya enter url blog saya, dia pegi ke web nama http://wanbotak.com?? sapa wan botak ni?

sebab virus atau apa ye?

kenapa jadi macam ni?

macam mana nak kembalikan pada asal?

any suggestion?

3 comments:

  1. urm.. tatau la.. kene hack kot. cuba tuko url blog sat. tgk jadi camne. pelik ni.

    ReplyDelete
  2. atau.. maybe iza ada letak ape2 plugin baru dalam code blog iza ye sebab kan die pegi ke page lain.

    ReplyDelete
  3. p..
    dah try tukar url, tp sama gak..
    iza takde tambah pape gadget lately, tp ni iza dah buang chatbox, jam, nuffnang, feedjit, baru dapat bukak lama2 sikit blog ni..
    mybe salah satu tu kot yg bg effect..
    anyway, tq.. :)

    ReplyDelete

terima kasih yer..sudi bagi komen.. :) i'm really appreciate it..