.:: Kumpul Kawan ::.

Masa berlalu..

MHI
kebahagiaan kami

Thursday, August 27, 2009

~Selamat hari lahir dik..

" Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan dayah cayang,
Allah selamatkan kamu. "

buat adik yang akak sayangi,
wan nor hidayah bt wan ibrahim..

selamat menjejak ke angka 23. semoga kematangan diri meningkat seiring dengan pertambahan umur. semoga doa-doa dan impian dayah dimakbulkan Allah & dipermudahkan segala-galanya. mati idea dah akak, sebab tadi dah wish kat facebook. hehe.

dayah,
tiada lagi surprise birthday party dari kami. tiada lagi adegan sorok menyorok kek, takut yang dirancang dapat dihidu suprisenya.
tiada lagi usikan nakal dari kami untuk dayah. tak bagi dayah keluar dari bilik. siap bermangga dari luar bilik. beserta ugut-ugutan. tiada lagi 'tanduk-tanduk' yang menyorok kesemua baju-baju dayah. siap dengan rakaman aksi-aksi yang boleh buat kita tersenyum bila menontonnya semula kalau boleh akak nak bagi kat CH tengok rakaman tu bila tiba masanya. akak simpan lagi rakaman tu tau =)

sekarang,
yang ada, hanya ucapan tulus & ingatan yang tak pernah padam.

SELAMAT HARI LAHIR.


saya --> menggamit rindu

4 comments:

  1. adik kandung eyh?

    slamat hr lahir utk dayah jg ;)

    ReplyDelete
  2. hehe,
    bukan na..
    ni adik masa zaman2 belaja dulu..tp mmg rapat sgt la kiranya..susah senang sama2..

    tq na.. =)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. salam..
    terima kasih kak na..:P..
    salam perkenalan..

    my dear kak iza..
    thanks a lot..
    rinnnndduu sgt2 nak kembali pada tika dulu...moga persahabatan kita berkekalan..insyaALLAH...

    mmmuahx!!

    @};---

    ReplyDelete

terima kasih yer..sudi bagi komen.. :) i'm really appreciate it..