.:: Kumpul Kawan ::.

Masa berlalu..

MHI
kebahagiaan kami

Wednesday, June 24, 2009

~Rindu bukan boleh dibuat-buat

terlalu banyak perkara yang berlaku akhir-akhir ini. tak mampu nak dilukiskan di atas kanvas. jua tak mampu diluahkan melalui bicara.

hanya yang terbayang-bayang di mata, wajah-wajah kedut yang penuh kasih sayang itu. rindu ingin mendengar rimbunan nasihat dari mulut mereka. rindu dengan omelan yang tak henti-henti buat si gadis naif ini.

saya --> sudah 7 hari mereka berdua berada di bumi haram. kubermohon agar Allah lindungi mereka. moga mereka bahagia mencium harumnya rumah Allah. ameen.

5 comments:

  1. semoga mereka sentiasa dirahmati dan dilindungi Allah~

    ReplyDelete
  2. zara,
    ameen..terima kasih syg.. =)

    ReplyDelete
  3. tetiba rindu kat parents sendiri bila baca post iza ni..

    ReplyDelete
  4. semoga semuanya selamat..dan urusan disana dipermudahkan ilahi..
    Terkenang saat2 di tanah suci...Hanya allah yang tahu:-)

    ReplyDelete
  5. sue,
    rindu kan?bila time2 rindu tu, msti rasa nak cpt je jmpa..peluk cium diaorg ni..


    cayaha,
    ameen..insyaAllah..
    aku ni bila pulak nak smpai sana..

    ReplyDelete

terima kasih yer..sudi bagi komen.. :) i'm really appreciate it..