.:: Kumpul Kawan ::.

Masa berlalu..

MHI
kebahagiaan kami

Wednesday, April 8, 2009

~Penat aih merajuk

blog dah berhabuk semacam je. nak update cerita masa pegi pendang,kedah hujung minggu lepas. tapi gambar pulak takde. berkarung-karung ambil gambar masa menginap di 'pendang lake resort' & majlis bertandang nadia+fikri. sangat cantik tempat tu walaupun cuma dikelilingi tali air & tasik yang sangat luas. malangnya, my dear sis dah buat kamera chubby cabuk saya tu jadi harta karun dia. nak mintak, tak sampai hati. tak sempat nak kidnap dulu gambar dalam memory card sebelum dibawa lari ke muar. cari kamera baru je la pasni *berangan*. hehe.

semalam. mood hilang. entah terbang ke mana. biar tercari-cari, tapi tetap tak jumpa. lost. blur. kosong.

mulut pun dah muncung semacam je ni. owh, waktu menstruasi, memang keadaan agak gawat. harap maklum. dalam kepala, cuma terbayang aiskrim cornetto yang dah berzaman tak makan. ye, pada sesiapa yang berkenaan, sila tunaikan denda sebab dah buat saya nampak muka 10 tahun lebih tua dari umur sebenar. saya tunggu. saya nak yang sebijik macam gambar kat sebelah ni. jangan buat-buat tak tahu ye.

p/s : tengah survey tempat nak ambil kursus kahwin di sekitar KL & kota damansara. kalau boleh, tempat yang penceramah dia best sikit. huhu, demandnya. ada apa-apa cadangan?

3 comments:

  1. wahhh..bestnye khusus kawin...ndak join leh x..huhuhu..kat area umah ninie ade kain rentang tlis khusus kawin...hikhikhikhik..tp xpnah bce dgn seriusnye..ye la kite lmbat lg ndak kwin..

    ReplyDelete
  2. jom ar ninie..
    sambil2 org bg ceramah, sambil2 kita duk gossip..hehe..ececeh, mcm tak biasa ye.. :p

    urmm..jodoh tu bila2 masa boleh dtg ninie..kdg2 tak terduga pun.. :) kalau amik cepat2 pun, sijil tu takde expired date..

    ReplyDelete
  3. kursus kat mane2 same je kot
    semua penceramah ade masukkan slot2 kelakar gak sket tuk tarik perhatian pendengar,
    ye la..seharian dgr ceramah maunye xngntuk kan
    :p

    ReplyDelete

terima kasih yer..sudi bagi komen.. :) i'm really appreciate it..