.:: Kumpul Kawan ::.

Masa berlalu..

MHI
kebahagiaan kami

Thursday, April 23, 2009

~Orang berbudi, kita berbahasa..

orang berbudi kita berbahasa
orang
memberi kita merasa
adat berblog, sambil menulis sebenarnya kita juga mendapat kawan secara tidak langsung. walaupun cuma perkenalan maya, namun kesannya, mungkin melebihi perkenalan di depan mata. dan adakalanya lebih terasa keikhlasannya. kesibukan dengan urusan harian bukannya penghalang untuk saling bertukar cerita, ziarah menziarahi blog, saling menegur & kadangkala menjadi medan kaunseling ~tanpa sedar.

terima kasih daun keladi buat award-award yang diberikan pada saya ini. dengan bangganya saya tampal semua award ini. maaf la ye kalau terlambat tampal. ada je tersimpan. baru nak publish. terima kasih pada ADAH, AZIYANA, KAK CHIK atas pemberian ni.


award dari ADAH

award dari AZIYANA

award dari KAK CHIK


dan
giliran saya pula memberi award pada kawan-kawan.
cuma award yang simple,
tapi penuh makna tersirat.
.
.
.

klik untuk paparan lebih besar

sudilah pada kawan-kawan yang ada untuk menerima award yang tak seberapa ini.
special to..
Kak Chik, Adah, Aziyana, kak izra syg, ninie, faiz faiza, bell, pakcik dot, zahirah,
pie, ilyana, nissak, lydia.

pada bakal-bakal pengantin..
nano, fahsya, dayu, wan sajidah, zila, dhila, hani alfaizi, dan pada sesiapa yang blog dia tersenarai di sebelah kiri blog saya ni.
even saya cuma jadi silent readers, tapi saya selalu lawat blog bakal-bakal pengantin ni. seronok baca persiapan masing-masing. cuma kat blog ni je, ada unsur-unsur m.o.g.o.k sikit nak bercerita, hehe.

tak lupa buat..
zara, lemonade.
terima kasih banyak-banyak.

saya --> terfikir, ada ke silent readers bertandang di sini? kalau ada, selamat datang. terima kasih sudi jenguk ke sini :)

16 comments:

  1. aduh...

    dapat award ka tu?

    terima kasih banyak2 dear~

    ReplyDelete
  2. waduh..yeyeye..dikaula pujaan hati ku..akak first time tu dapat award..yeyeye..sayang adik akak nih..tapi ada org lagi cyg dier..tu cyg dier..yg duk tgh buat kije..jgn lambat2 ye cyg..

    ReplyDelete
  3. betul ckp iza, dari blog kite boleh dapat ramai kawan, tips2 berguna pon banyak dapat...thanks iza sebab bace blog yang seberapa tu..hihi...fashya pon slalu jugak bace blog iza....:)

    ReplyDelete
  4. wow... bestnya dapat award.. hehe... tahniah!! sana sini org ngah bagi award.. hehehe


    Adry @ http://www.adrysabry.com

    ReplyDelete
  5. ekekekekekeke~ yeay2! dapat award! yeay2!

    ReplyDelete
  6. zara,
    iye..
    ada cinta, kasih & sayang di situ.. ;)


    kak izra,
    hehe..cayang kat akak tau..
    cyg iza tu kejap syg, kejap tak.. :p teruk iza kena klu dia terbaca ni..

    ReplyDelete
  7. fahsya,
    thanx..


    adry,
    adry pun amik la award tu..
    terima kasih sudi bertandang ke sini..

    ReplyDelete
  8. adah..
    nnti tampal kat blog adah tau..
    =)

    ReplyDelete
  9. wah tenkiu2..akan ditempel di blog jugak

    ReplyDelete
  10. Fuih... Banyaknya Award Dia Dapat.. Hehehe..

    ReplyDelete
  11. Adikku iza, terima kasih ya. Cantik award yg iza buat sendiri tu. Kakchik dah ambil ni. Nanti lepas exam kakchik tampal kat blog.

    ReplyDelete
  12. aziyana,
    sama2.. :)


    hai PA,
    lama tak jenguk sini..

    ReplyDelete
  13. Kakchik,
    terima kasih kakchik..
    hehe..

    ReplyDelete
  14. salam iza,
    thanks ya bagi award..
    first time dapat ni..
    thank u so much..

    ReplyDelete
  15. lyd..
    at my pleasure..
    ni pun first time aku bg award kat kawan2.. ;)

    ReplyDelete
  16. many thanks akak...bwu nak amik ni.. syukran2..hehe

    ReplyDelete

terima kasih yer..sudi bagi komen.. :) i'm really appreciate it..