.:: Kumpul Kawan ::.

Masa berlalu..

MHI
kebahagiaan kami

Monday, March 16, 2009

~14 Mac 2009


angin berhembus
memberi nafas pada hidup
menghapus kabut meredup
membentang indah warna pelangi

kasih sayang kadang kala sukar untuk diluahkan. malah, berat untuk dilaungkan. dalam diam, terkadang ia hadir. memberi segenap kekuatan di dalam diri. segala puji pujian buat yang Maha Kuasa atas segala kurnia-Nya yang tidak terhingga.

~ saya kini bergelar tunangan orang ~


p/s: maaf, gambar tak dapat di upload di blog dalam masa terdekat. masih belum punya keizinan dari 'dia'

13 comments:

  1. Akhirnyaaa....di hari itu...dirimu sudah bergelar tunangan org..;)tahniah...

    ReplyDelete
  2. ucu..
    tengkiuu...~
    err..nnti kita talking2 eh..

    ReplyDelete
  3. salam iza..
    tahniah atas pertunangan tu..

    ReplyDelete
  4. yeay yeayyy..
    welcom to the club,
    :p

    ReplyDelete
  5. salam..iza..gumbira rasa dihati..alhamdulillah semua bjalan lancarkan..moga dia permudahkan urusan selepas ini..amin..

    ReplyDelete
  6. salam lyd,
    thanx..hope ko pun akan lalui semua ni satu hari nanti..aku doakan.. :)


    nano,
    hehe..kita sempat satu kelab dlm tempoh tak 2 bulan je kan..

    ReplyDelete
  7. salam kak..
    amin, moga2 Allah makbulkan doa akak..terima kasih selama ni byk bagi nasihat kat iza..
    pasni takleh nak kacau akak sgt la ek..baby boy dah nak jengah dunia tu..moga2 akak+baby selamat dan sihat selalu..

    ReplyDelete
  8. wah!tahniah...bila pulak majlisnya??? :)

    ReplyDelete
  9. wan,
    terima kasih..
    tarikhnya tak brp nak tetap lagi..
    cuma maksimum setahun..
    hope boleh cepatkan lg la dr tempoh tu..huhu..

    ReplyDelete
  10. TAHNIAH dah jadi tunang org...
    maaf xdpt dtg ari tu sbb ade hal..
    kenduri nanti insyaallah smp lah sy..
    jgn tunggu lama2...hehehe

    ReplyDelete
  11. riza..subhanALLAH...dh jd tunang org doh rupanya...lewat 1bln br fz tau...mga tempoh ni beri ruang utk riza & dia kenal hati budi dlm lingkung batas agama.

    15 mei ada pe? jgn ckp knduri time tu dh la...dh dpt date lum?

    ReplyDelete
  12. tarikh riza blm tetap lagi..ada kekangan lg sblm decide tarikhnya..insyaAllah, kalau tak akhir thn ni, mgkin awal thn dpn..

    hehe..15 mei tu salmi yang nak kawen..

    ReplyDelete

terima kasih yer..sudi bagi komen.. :) i'm really appreciate it..