.:: Kumpul Kawan ::.

Masa berlalu..

MHI
kebahagiaan kami

Thursday, January 22, 2009

~Tag by Cik P

Saya telah mendapat amanah tag dari Cik P. Sahabat dari KRIM Network.

Rules:
  1. Link to the person that tagged you.
  2. Post the rules in your blog.
  3. Share 6 important things/habits/quirks about yourself.
  4. Tag 6 random people at the end of your post by linking to their blogs.
  5. Let each person know they have been tagged by leaving a comment on their website.
  6. Reply to me when you’re finish.
6 things about me
  1. Suka edit-edit gambar. Dulu suka pakai Adobe Photoshop CS (still at beginner stage) tapi sekarang edit kat internet je.
  2. Sedang berusaha realisasikan impian “1 bulan, 1 buku”. Beli, baca & ambil pedoman.
  3. Suka berada dalam perjalanan yang jauh. Contoh dari KL-Terengganu atau kemana-mana. Selalunya perjalanan yang lebih dari 5 jam. Jarang tidur dalam perjalanan itu tapi lebih kepada banyak berfikir @ berkhayal @ berimaginasi.
  4. Badan saiz M tapi suka pakai pakaian saiz L atau XL.
  5. Ramai orang kata muka saya ‘tak mesra alam’. Huhu. Sebab susah sangat nak senyum kot.
  6. Banyak makan tapi berat tak pernah cecah 48kg. Latest weight, 44.5kg.

6 persons i tag

  1. Faryza
  2. Kak Izra @ Japan
  3. Tempe
  4. Dotblogspotdotkom
  5. Yani
  6. Ika

5 comments:

  1. terima kasih kak.. :)

    p/s: tag dah jwb jugak by blogspot

    ReplyDelete
  2. erm~ tangguh kan boleh tak? bukan tak nak jawab but kalau iza baca my latest post... mesti iza paham... soriii~

    ReplyDelete
  3. its ok..
    get well soon.. :)
    moga cepat sembuh ye..

    ReplyDelete

terima kasih yer..sudi bagi komen.. :) i'm really appreciate it..