.:: Kumpul Kawan ::.

Masa berlalu..

MHI
kebahagiaan kami

Sunday, December 7, 2008

~Salam Aidiladha


kad raya dari Pujangga Asmara

kad raya dari Kak Chik

kad raya dari Zahirah

Salam Aidiladha buat semua kenalan samada yang mengenali atau tidak mengenali saya.. semoga kita bersama-sama dapat menghayati erti pengorbanan yang sebenar dan tidak sekali kali mengeluh dengan sebarang dugaan yang hadir.

untuk Aidiladha, alhamdulilLah, dapat tiga kad raya. satu dari
PujanggaAsmara, satu dari KakChik dan the latest dar Zahirah. terima kasih ye semua. suka rasa hati dapat tampal tiga kad raya ni dalam rumah ni. nampak cam comel je.. :)

edit pada 9 Disember 2008

5 comments:

  1. Salam Tadhiyyah.

    Syukran Iza sebab dah letak sini kad raya kakchik tu.

    ReplyDelete
  2. hik3..banggenye kadku ditempek..:P

    ReplyDelete
  3. hehehe...apa yg akak buat ni?..blurr la skg..hehehe..

    ReplyDelete
  4. hehe..
    akak nape ni..?
    org baru sambut anniversary, cam nervous pulak iza tengok.. :)

    iza tak update lagi the latest story ni..taktau nak tulis camner..

    ReplyDelete

terima kasih yer..sudi bagi komen.. :) i'm really appreciate it..