.:: Kumpul Kawan ::.

Masa berlalu..

MHI
kebahagiaan kami

Thursday, November 27, 2008

~Sibuk


Dalam tempoh dua hari ni, agak sibuk dengan kerja-kerja di pejabat. Mata tak lepas dari mengadap laptop. Tambahan pula, Faryza masih bercuti. Dalam kepala, ada banyak perkara ingin dikongsikan di dalam blog kesayangan ini. Anyway, thanx a lot to my new virtual friend, Kak Izra. I'd got a good lessons from her. Thanx akak..
To be continue.. :)

5 comments:

  1. ummuhurairah83,

    banyak keje dok ofis sambai berakar umbi!

    ni kes bahaya ni...

    ReplyDelete
  2. tula..akak pun terperanjat jugak..sampai berakar kakinya..jangan jangan..nnt tak sempat nak bergumbira..hehe..kasih mu akan ku junjung..huhu..alahai..nasihat2 yg akak bagi tu pun cetek sangat..pengalaman bukan banyak pun cuma minda ni kadang2 overload dengan pengalaman kawan2..ermm akak sentiasa berpesan pada diri sendiri cuba jadi yg terbaik tuk semua..yela hidupnya singkat sangat..kadang2 kita terlupa mcm2, tu yang suka mencari kawan2 dan cuba jadi yg positif..org ckp kata2 mmg mudah tapi kata2 itu kan ibarat senjata..bleh jadi penawar dan juga racun..

    p/s: pagi td akak ada berbual ngn abg zul. akak ckp la akak kenal iza..first batch it dip..dia ckp wahhh..bagus2 then dia ada mentionkan satu ayat yg akak suka dengar..1st batch it dip kuittho merupakan stdnt yg pandai2 berlaka..terror buat programming..wahh adik akak ni tentu genius kan..tahniah dr akak..

    ReplyDelete
  3. kakchik..
    hehe..slmt menjengah..

    kak izra..
    salam buat suami akak yek..
    terima kasih byk2..
    hehe..segan lak saya..saya ni average student je..gitu2 je..tapi alhamdulillah, berkat ilmu pensyarah2 yang berdedikasi, saya samapi ke tahap skrg ni..

    ReplyDelete
  4. hye~ just droppin by~ still new in bloggin eh? same la~ ekeke~ keep on blogging though~ im linking you dear~

    ReplyDelete
  5. hai rabiatul..a'ah..still new in blogging..thanx..i'm linking to u too..

    ReplyDelete

terima kasih yer..sudi bagi komen.. :) i'm really appreciate it..