.:: Kumpul Kawan ::.

Masa berlalu..

MHI
kebahagiaan kami

Thursday, October 23, 2008

~Invitation

alhamdulillah..
bakal bertambah satu lagi pasangan bertunang 27hb ni.. tahniah buat adik2 akak ni, amir & nini.. akak tumpang gembira.. syukran jaziilan kathiran atas invitation ke majlis pertunangan.. sayangnya akak masa tu di bumi terengganu.. :) tengah nak manja2 dengan my dear mom & dad.. hehe..

mudah2an amir & nini berbahagia selalu.. dah nak masuk tempoh *darah manis*.. orang kata banyak dugaan kan..? tapi taktahu pulak betul ke tidak.. :p maklumlah, orang yang tengah menulis ni pun takpenah lagi rasa saat2 macam tu.. apepun, hope berbahagia selalu.. urm, apa lagi ye nak cakap.. hehe, speechless jadinya..


No comments:

Post a Comment

terima kasih yer..sudi bagi komen.. :) i'm really appreciate it..