.:: Kumpul Kawan ::.

Masa berlalu..

MHI
kebahagiaan kami

Thursday, September 25, 2008

~Lalalala...

25 Ramadhan..
serious..!!
hati aku dah sampai kat terengganu..
jasad je masih lagi bertapak di KL..
ya Tuhan...
lagi sehari je..sehari je lagi..sabarlah hati...
miss my dear mom so much..miss my dear dad too...my little sister...
miss my cute nadhiah..miss my handsom boy, amir...my manja one, anis..& my quite 'si kancil', hisham.. ~anak sedara aku si hisham ni mmg sgt pendiam..nak dgr suara, punya la payah..dari kecik my dear dad call him 'kancil'..alhamdulillah...mmg dia mcm kancil (tang otaknya je la).. **more genious than others..
ahha...tak lupa my lovely "LABI"..hehe...my kucing la.. :p
hampir sama mcm kucing di blog ni..



can't wait for tomorrow.
terengganu..!! i'm coming...!

(pemandangan dari opis aku..Menara Dayabumi ~level 34)
gambar ehsan faryza ~http://faryza-riza.blogdrive.com/

hari ni agak tak busy..keje ada, cuma masih menunggu spec dari functional..so, aku skrg try to learn more about ABAP & ada keje2 'kecik' yang direquest..tapi fikiran mmg agak melayang2 ke terengganu..fkr psl baju raya, kuih raya (plan nak buat dlm 3 jenis lagi, rumah belum kemas (my dear mom dah tak larat nak buat semua tu)...erk, mcm bnyk je ni...

takpe..takpe..i'll be at home 3 days before raya..sempat kot..heheh...aku akan buat 'file sharing' dgn my dear sis.. :p
dia dgn keje dia, aku dengan keja aku...
tambahan, aku dgn dia walaupun karakter hampir sama, tapi kecenderungan lain2... paling ketara, aku lebih cenderung dgn mesin jahit, tapi dia cenderung dgn mesin putar adunan kuih dia...alright la tu..boleh bahagi2 tugas..kalau dua2 minat wat kuih, sape nak jahit baju kan..?

No comments:

Post a Comment

terima kasih yer..sudi bagi komen.. :) i'm really appreciate it..