.:: Kumpul Kawan ::.

Masa berlalu..

MHI
kebahagiaan kami

Tuesday, September 16, 2008

~Indahnya bahagia..

*~~ B.A.H.A.G.I.A ~~*
::. ______________________________________________________________ .::
Bahagia itu dari dalam diri
Kesannya zahir rupanya maknawi
Terpendam bagai permata di dasar hati

Bahagia itu ada pada hati
Bertakhta di kerajaan diri
Terbenam bagai mutiara di lautan nurani

Bahagia itu ada di jiwa
Mahkota di singgahsana rasa
::. ______________________________________________________________ .::



Orang kata, kalau tengah bahagia..boleh nampak pada air muka kita..
Ye la..benda ni kadang2 berkaitan dengan hormon gak..
Aura.. :)
Kalau tengah bahagia..tak ingat dah benda lain kan..
Asyik ingat yang indah2 je..
Hati pun tenang..
Berlapang dada..
Muka berseri..
Asyik tersenyum je..
Nak buat pape pun, always in a good mood..penuh ceria...
Tapi bukan semua orang rasa bahagia..
Mungkin jugak sebab rohani tak berapa sempurna..
Mana la tau kan..
Jadi pasakkan dalam diri..tunjangkan pada hati...
Nawaitu atas segala perbuatan, hendaklah kerana-NYA semata2..
peace...!!

No comments:

Post a Comment

terima kasih yer..sudi bagi komen.. :) i'm really appreciate it..