.:: Kumpul Kawan ::.

Masa berlalu..

MHI
kebahagiaan kami

Saturday, September 20, 2008

~Book Off again..

sabtu datang lagi..
kejap sangat rasanya..
dah masuk hari ke 20 Ramadhan..
ibadah..? hmmm...masih ada lubang sana sini..
masih berusaha nak tampal & tambah mana2 yang termampu..

hari ni aku book off lagi..
macam minggu lepas..kami cuma bertiga..
adedehh...sabor je la..
abis kuar semua 'tanduk2' kitaorg.. :p
maka selesai la masalah cuti raya kami..

minggu depan takde book off dah...hehe, sbb dah nak raya..
sabtu depan, saat2 macam ni aku dah dalam kete...vrooommm! menuju ke kampungku nan tercinta...wawa, tak sabarnya..
aku dah order bubur lambuk air tgn bonda tersayang...
yum..yum..
dan dengan yakinnya, ayah aku mesti awal2 dah beli ikan keli kegemaran kami..
heheh...hampir semua ahli keluarga aku, termasuk anak2 buah aku mmg giler ikan keli..
yang tak makan, tolak 3 org... :p ma aku, abg ipar aku ngan kakak ipar aku...aii, mcm pakat2 je ye...
tak lama lagi (lama mana tu..?) tambah lagi sorang ahli tak mamam ikan keli...ish,ish..
like mom in law..like daughter & son in law...
apa2 je la..janji bahagia...

No comments:

Post a Comment

terima kasih yer..sudi bagi komen.. :) i'm really appreciate it..